PIRAHMET İLKOKULU
Bünyan Pirahmet mah. Pirahmet İlkokulu Koyunabdal yolu üzerinde

VİZYON

Bilim ve Teknolojinin farkında olma. *Yeniliklere açık *Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden *Hoş görü sahibi *Olaylara geniş bir açıdan bakabilen, *Dinamik özgüveni ve sorumluluğun bilincinde bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Biz, bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili ve becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmelerine fırsat tanımak ve onların 21.yy gelişen ihtiyaçlarına cevap vermek. Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, *Üreten,çalışmalarını projelendiren, *Liderlik özelliklerinin yanı sıra iş birliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim Birleştirilmiş Sınıf

Tam Gün Eğitim Birleştirilmiş Sınıf

08.45-14.10

Soba

Diğer köy öğretmenleriyle birlikte ortak araçla servis sağlanıyor.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Kayseri´ye uzaklık 58 km. Bünyan´a uzaklık 20 km. Şahsi araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.

100 hane civarında bir köy